Προσφορά!

Animal Parade KidZinc 90 παστίλιες Μανταρίνι

Κωδικός προϊόντος: 097467299641 Κατηγορίες: , , ,

19.88

Περιγραφή

Το Animal Parade KidZinc είναι παστίλιες που παρέχουν 8 mg οργανικού χηλικού ψευδαργύρου: στοιχειακό ψευδάργυρο από ασπαρτικό ψευδάργυρο και μονομεθειονίνη ψευδαργύρου. Οι KidZinc Lozenges παρέχουν επίσης χαλαρωτικά φυτικά εκχυλίσματα, όπως Echinacea, Leaf Olive, Slippery Elm και Ginger. Με απαράμιλλη ευκολία και υπέροχη γεύση μανταρίνι, το KidZinc Lozenges είναι το ιδανικό βοτανικό συμπλήρωμα για τα παιδιά!

 

O ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, μετέχοντας σε πλήθος λειτουργίες αυτού, όπως τα Τ-λεμφοκύτταρα – φονείς, η ιντερλευκίνη 2 και το SOD. Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, λαμβάνοντας παστίλιες ψευδαργύρου κάθε δύο ώρες, από τη στιγμή που θα εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα ενός κρυολογήματος, μειώνεται η διάρκειά του από 8-10 ημέρες σε 4 περίπου μέρες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις όλα τα συμπτώματα του κρυολογήματος εξαφανίστηκαν μέσα σε 12-24 ώρες.

 

Κάθε παστίλια περιέχει 8 mg οργανικού ψευδαργύρου (ασπαρτικός/ μονομεθειονικός) μαζί με 100 mg βοτάνων ενισχυτικών του ανοσοποιητικού συστήματος: εχινάκια, φύλλο ελιάς, κόκκινη φτελιά, τζιντζερ.

O ψευδάργυρος είναι απαραίτητος για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, μετέχοντας σε πλήθος λειτουργίες αυτού, όπως τα Τ-λεμφοκύτταρα – φονείς, η ιντερλευκίνη 2 και το SOD. Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, λαμβάνοντας παστίλιες ψευδαργύρου κάθε δύο ώρες, από τη στιγμή που θα εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα ενός κρυολογήματος, μειώνεται η διάρκειά του από 8-10 ημέρες σε 4 περίπου μέρες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις όλα τα συμπτώματα του κρυολογήματος εξαφανίστηκαν μέσα σε 12-24 ώρες. Ας σημειωθεί ότι είναι πολύ αποτελεσματικότερες οι παστίλιες ψευδαργύρου που λιώνουν σιγά, σιγά στο στόμα και ποτίζουν τους προσβεβλημένους ιστούς του λαιμού, από τις απλές ταμπλέτες / κάψουλες.

Συνήθης χρήση: Μία παστίλια την ημέρα.