Προσφορά!

Natural Doctor Pure D3 30ml

Eνίσχυση και ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών, διατήρηση της οστικής μάζας και στην ομοιόσταση ασβεστίου-φωσφόρου.

Κωδικός προϊόντος: 5200040107003 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,

22.06

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Περιέχει υγρή βιταμίνη D3 με τη μορφή της χοληκαλσιφερόλης. Η βιταμίνη D3 συμβάλλει στην ενίσχυση και ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.

Επίσης είναι ρυθμιστικός παράγοντας για τη παχυσαρκία, τα νοσήματα του αναπνευστικού, το μεταβολικό σύνδρομο, τις λοιμώξεις, την εκδήλωση αλλεργίας, την εκδήλωση του διαβήτη και των καρδιοαγγειακών νοσημάτων, τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

Η βιταμίνη D ακόμη διατηρεί τα επίπεδα ασβεστίου στο αίμα στα φυσιολογικά όρια, αυξάνοντας την απορρόφηση του από το έντερο και μειώνοντας τη νεφρική του απέκκριση, ως εκ τούτου η βιταμίνη D3 συμβάλλει στη διατήρηση της οστικής μάζας και στην ομοιόσταση ασβεστίου-φωσφόρου.

Οφέλη
  • στη φυσιολογική απορρόφηση/ χρησιμοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου
  • στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμ
  • στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών
  • στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών
  • στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.
Χρήση

1 σταγόνα ημερησίως με ένα ποτήρι νερό, χυμό ή με φαγητό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση. Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση.

Συστατικά ανά σταγόνα

Vitamin D3 cholicalciferol 50 μg (2.000 IU)

 

(EAN: 5200040107003)