Προσφορά!

Health Aid Vitamin B6 100mg, βιταμίνη του συμπλέγματος Β

Σημείωση:
Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης . Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.

Κωδικός προϊόντος: 5019781010509 Κατηγορίες: , , , , ,

11.70

Περιγραφή

Αποτελεί την πιο πολύπλευρα δραστική βιταμίνη του συμπλέγματος Β. Συμμετέχει ως συμπαράγοντας πολλών ενζύμων στο μεταβολισμό αμινοξέων και τη σύνθεση πρωτεϊνών. Λόγω αυτής της σύνδεσης με τις πρωτεΐνες, έχει προταθεί η χρήση της σε μεγάλο αριθμό περιπτώσεων. Συμβάλλει στην σύνθεση της αίμης για τον σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων (σιδηροβλαστική αναιμία) και στην παραγωγή νευροδιαβιβαστών για τη διατήρηση ενός υγιούς νευρικού συστήματος. Παράλληλα συντελεί στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης για την υγεία της καρδιάς και γλυκογόνου για υγιή επίπεδα γλυκαιμικού δείκτη. Επιπλέον συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Η Vitamin B6 της HealthAid, μπορεί να αναπληρώσει την ανεπάρκεια της βιταμίνης και είναι κατάλληλη για γυναίκες με ορμονική ανισορροπία, για ηλικιωμένους , όσους ακολουθούν πρωτεϊνικές δίαιτες και αθλητές που λαμβάνουν μεγάλη ποσότητα πρωτεϊνικών σκευασμάτων.

Αρ. Γνωστ.ΕΟΦ: 83791/03-08-15
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

 

 

Κάθε ταμπλέτα περιέχει:
Vitamin B6 (Pyridoxine)   100mg

Οδηγίες χρήσεως :

Ενήλικες 1 ταμπλέτα ημερησίως.