Προσφορά!

Natures Plus MEGA CLA 1200 60 Softgels

Σημείωση:
Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής.Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης . Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.

 

Κωδικός προϊόντος: 097467043329 Κατηγορίες: , , ,

44.31

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής για απώλεια βάρους.

Ισχυρή λιποτροπική φόρμουλα για μείωση πάχους και σύσφιξη.

Περιγραφή: Κάθε μαλακή κάψουλα περιέχει 1.000 IU βιταμίνης D3 (χοληκαλσιφερόλη), την πλέον βιοδιαθέσιμη και ενεργή μορφή βιταμίνης D.

Υποαλλεργικό προϊόν, χωρίς γλουτένη και άλλα κοινά αλλεργιογόνα.

Παρασκευάζεται σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα καθαρότητας, ακολουθώντας την πρόταση 165 της Καλιφόρνια.

Παρά τη μεγάλη δομική συγγένεια με το λινολεϊκό οξύ, το CLA έχει πολύ διαφορετικές ιδιότητες. Έτσι, φαίνεται να είναι από τις αποτελεσματικότερες ουσίες κατά του πάχους, αφού μειώνει το λίπος προς όφελος των άπαχων μυών. Επίσης, μειώνει τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια, ενώ ανέστρεψε τις αγγειακές αθηρωματικές βλάβες σε πειραματόζωα.

Πολυάριθμες μελέτες με ζώα και in vitro δείχνουν πολύ ελπιδοφόρες αντικαρκινικές ιδιότητες σε μία σειρά καρκίνων, όπως στήθους, παχέος και ορθού εντέρου, προστάτη, πνεύμονος, επιδερμίδας, και στο μελάνωμα.

Προφυλάξεις

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Το CLA δεν ενδείκνυται σε άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα.

Συνήθης χρήση: Μία κάψουλα την ημέρα, με το φαγητό.