Προσφορά!

Ανθοϊάματα Dr Bach Gentian 20ml Power Health

Κωδικός προϊόντος: 5000488103120 Κατηγορία:

12.57

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Δημιουργημένα από τη δεκαετία του ’30 από το γιατρό Dr Bach, τα ανθοϊάματα είναι 38 ιάματα βασισμένα σε άνθη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των αρνητικών συναισθημάτων της καθημερινής ζωής.

Κάθε ίαμα ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο αρνητικό συναίσθημα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο μεμονωμένα όσο και σε συνδυασμό με άλλα ιάματα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μίγμα που θα ταιριάσει απόλυτα στις ανάγκες και το χαρακτήρα σας.

Το ίαµα διαλύει την αρνητική διάθεση µε την οποία ο νούς προσεγγίζει το πρόβληµα, φεύγει η στενοχώρια. Αισιόδοξη στάση µπροστά στη ζωή. Ικανότητα συµβίωσης µε τα προβλήµατα.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Προτεινόμενη χρήση: Αραιώστε δύο σταγόνες του Gentian σε ένα ποτήρι νερού και πίνετε με γουλιές κατά διαστήματα. Ξαναγεμίστε ανάλογα με τις ανάγκες Για χρήση και με άλλα ανθοιάματα Bach , προσθέστε δύο σταγόνες του Gentian αναμιγνύοντας σε μπουκάλι 30ml (μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι επτά ανθοιάματα Bach σε αυτό το μπουκάλι), και συμπληρώστε με μεταλλικό νερό μέχρι να γεμίσει το μπουκάλι 30ml και πάρτε τέσσερις σταγόνες τουλάχιστον τέσσερις φορές ημερησίως.
Εάν χρεαστεί, τα ανθοιάματα Bach μπορείτε να τα παρετε απευθείας επάνω στη γλώσσα ή στα χείλη, πίσω από τα αυτιά ή στους κροτάφους και τους καρπούς. Μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach όσο συχνά θέλετε. Εάν είστε σε μια τέτοια διάθεση ή κρίση, μπορεί μόνο να χρειαστείτε μια δόση, αλλά αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο για κάποιο χρόνο, μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach για όσο καιρό χρειάζεστε.