Προσφορά!

Ανθοϊάματα Dr Bach Impatiens 20ml Power Health

Κωδικός προϊόντος: 5000488103182 Κατηγορία:

12.57

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Power Health Bach Impatiens No 18

Το Impatiens είναι κατάλληλο για τους ανθρώπους που εύκολα ενοχλούνται . Είναι ανυπόμονοι και θέλουν όλα να γίνονται αμέσως. Ενεργούν, σκέφτονται και μιλούν γρήγορα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί και αποδοτικοί αλλά ενοχλούνται και απογοητεύονται από τους αργούς συναδέλφους και επομένως προτιμούν να εργαστούν μόνοι. Είναι ανεξάρτητοι, μισούν να χάνουν το χρόνο τους και τελειώνουν συχνά τις προτάσεις άλλων ανθρώπων.

Μπορούν να έχουν flare-ups ιδιοσυγκρασία αλλά αυτοί τελειώνουν σύντομα. Όταν είναι άρρωστοι, γίνονται ανήσυχοι και οξύθυμοι ασθενείς. Είναι συχνά ανήσυχοι και η γρηγοράδα τους μπορεί να οδηγήσει σε ατύχημα.

Η θετική δυνατότητα Impatiens είναι κάποιος που είναι αποφασιστικός και αυθόρμητος αλλά λιγότερο εσπευσμένος στη σκέψη και τη δράση. Είναι χαλαροί και καλοί στο χιούμορ με τους άλλους και συμπονετικοί σε εκείνους που είναι αργοί. Αντιμετωπίζουν ήρεμα και διπλωματικά τα ενοχλητικά προβλήματα.

 

Προτεινόμενη χρήση: Αραιώστε δύο σταγόνες του Impatiens σε ένα ποτήρι νερού και πίνεται με γουλιές κατά διαστήματα. Ξαναγεμίστε ανάλογα με τις ανάγκες Για χρήση και με άλλα ανθοιάματα Bach , προσθέστε δύο σταγόνες του Impatiens αναμιγνύοντας σε μπουκάλι 30ml (μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι επτά ανθοιάματα Bach σε αυτό το μπουκάλι), και συμπληρώστε με μεταλλικό νερό μέχρι να γεμίσει το μπουκάλι 30ml και πάρτε τέσσερις σταγόνες τουλάχιστον τέσσερις φορές ημερησίως. Εάν χρεαστεί , τα ανθοιάματα Bach μπορούν να τα παρετε απευθείας επάνω στη γλώσσα, ή να επάνω στα χείλια, πίσω από τα αυτιά, ή στους κροτάφους και τους καρπούς