Προσφορά!

Ανθοϊάματα Dr Bach Agrimony 20ml Power Health

Κωδικός προϊόντος: 5000488103014 Κατηγορία:

12.57

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Power Health Bach Agrimony No 1

Δημιουργημένα από τη δεκαετία του ’30 από το γιατρό Dr Bach, τα ανθοϊάματα είναι 38 ιάματα βασισμένα σε άνθη, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των αρνητικών συναισθημάτων της καθημερινής ζωής.

Κάθε ίαμα ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο αρνητικό συναίσθημα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο μεμονωμένα όσο και σε συνδυασμό με άλλα ιάματα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μείγμα που θα ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες και το χαρακτήρα σας.

 

Το Agrimony είναι για τα άτομα που ταλαιπωρούνται από καταστάσεις ή δυσάρεστες αλλαγές στη ζωή τους και είτε ηθελημένα, είτε υποσυνείδητα άρχισαν να κρύβουν την εσωτερική ταραχή τους πίσω από ένα ψεύτικο χαμόγελο, πίσω από εθισμούς και βλαβερές συνήθειες ή με το να γίνονται οι ίδιοι ο πυρήνας γέλιου της παρέας. Μπορεί να έχουν χωρίσει, να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, να έχουν σημαντικές δυσκολίες και φοβίες, όλα όμως  φροντίζουν να τα ‘εξευμενίζουν’ μέσα από την παρέα και το χαμόγελο.
Συνήθως πρόκειται για άτομα που προτιμούν να βρίσκονται με άλλους, παρά μόνα τους, γιατί τότε αρχίζουν να αναδύονται τα προβλήματά τους. Δεν τους αρέσει η αντιπαράθεση, προτιμούν τη γαλήνη και την ηρεμία, επιτρέποντας η ζωή τους να εξελίσσεται μέσα σε συμβιβασμούς και επίπλαστη χαρά.

Συσκευασία: 20ml

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Σε ρόφημα της επιλογής σας,βάλτε 2 σταγόνες και πιείτε το ανά διαστήματα.

Εάν θέλετε να το συνδυάσετε με άλλα ανθοϊάματα,βάλτε 2 σταγόνες από το καθένα,αραιώστε τις σε ένα ποτήρι νερό και πάρτε 4 σταγόνες,4 φορές την ημέρα

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…