Προσφορά!

Εντομομοαπωθητικό Jungle Formula kids 125ml

Κωδικός προϊόντος: 5206469006972 Κατηγορία:

7.47

4 σε απόθεμα

Περιγραφή

Το Jungle Formula Kids είναι εντομοαπωθητική λοσιόν, υποαλλεργική, με μη λιπαρή σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία των παιδιών.

·       Ιδανικό για χρήση εντός και εκτός του σπιτιού

·       Έως και 6 ώρες προστασία

·       Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών

·       Με εντομοαπωθητικό δείκτη IRF2*

*O Εντομοαπωθητικός Δείκτης (IRF®) αποτελεί ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο να επιλέξετε το εντομοαπωθητικό που χρειάζεστε για την προστασία σας από τα κουνούπια και άλλα έντομα που τσιμπάνε. Όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης IRF®, τόσο ισχυρότερη είναι η προστασία. Το Jungle Formula διατίθεται με δείκτες IRF2, IRF3 και IRF4.

·       Μόνο για εξωτερική χρήση.

·       ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία και δείξτε αυτήν την ετικέτα.

·       Να μη χρησιμοποιείται σε ερεθισμένο δέρμα, σε δέρμα με πληγές ή εγκαύματα, τα μάτια και τα χείλη. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: ξεπλύνετε προσεχτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευτείτε/ Επισκεφτείτε έναν γιατρό.

·       Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό.

·       Στην απίθανη περίπτωση οποιασδήποτε δερματικής αντίδρασης, διακόψτε τη χρήση. Μην επαναχρησιμοποιείτε τη συσκευασία.

·       Αντίδοτο: Δεν υπάρχει. Ακολουθήστε συμπτωματική θεραπεία.

·       Τηλ. Κέντρ. Δηλητηρ.: +302107793777

Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση.

Το Jungle Formula Kids περιέχει,

·       Τη δραστική ουσία IR 3535 (Ethyl Butylacetylaminopropionate) σε περιεκτικότητα 20% ,

·       Aqua, 2-Methyl-1, 3-Propanediol, Glycerine, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Parfum, Titanium Dioxide, Tetrasodium EDTA.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

·       Διαβάστε την ετικέτα πριν τη χρήση

·       Εφαρμόστε το προϊόν στα ακάλυπτα μέρη τους σώματος (~1ml ανά πήχη χεριού) και αλείψτε ομοιόμορφα με τα χέρια σε καθαρό και στεγνό δέρμα

·       Μη βάζετε απευθείας στο πρόσωπο. Βάλτε το προϊόν στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε προσεχτικά στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού, αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια και το στόμα

·       Η εφαρμογή σε παιδιά γίνεται από ενήλικα, να μην εφαρμόζεται στις παλάμες των παιδιών

·       Εφαρμόστε 1 φορά την ημέρα

·       Σφραγίστε ξανά το δοχείο προσεχτικά

·       Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος