Προσφορά!

Προβιοτικά Power Platinum Probiozen MED 15S

Κωδικός προϊόντος: 5200321010978 Κατηγορία:

13.14

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Το Probiozen Med περιέχει Lactobacillus acidophilus και Lactobacillus reuteri. Είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν  που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου. Τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου περιλαμβάνουν επαναλαμβανόμενο κοιλιακό άλγος, διάρροια, φούσκωμα και δυσκοιλιότητα.

Το προϊόν είναι κλινικά ελεγμένο για τη θεραπεία του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου σε δυσκοιλιότητα.

Το  Probiozen Med είναι ένα γνωστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προιόν. Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά του αξιολογήθηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή 0δηγία για τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα (93/42/EEC).

9 δις μίγμα γαλακτικών βακτηρίων ανά κάψουλα

Δραστικά συστατικά: μίγμα γαλακτικών βακτηρίων  9 * 109 C.F.U.* ανά κάψουλα (Lactobacillus acidophilusLactobacillus reuteri)

*C.F.U.: Colony-Forming Unit

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως, με αρκετό νερό.

Η υπερδοσολογία του  Probiozen Med δεν βελτιώνει το αποτέλεσμα και μπορεί να οδηγήσει σε πιθανές παρενέργειες.

Σύμφωνα με την Οδηγία 93/42 / ΕΟΚ σχετικά με τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συνιστάται να πραγματοποιείται αντίστοιχη παύση 3 – 5 ημερών κάθε φορά μετά από 30 ημέρες συνεχόμενης λήψης αυτού του προϊόντος.

 Γενικές προφυλάξεις:

  • Δεν συνιστάται σε παιδιά και εφήβους κάτω των 12 ετών.
  • Χρησιμοποιείστε αυτό το προϊόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εφόσον έχετε συμβουλευτεί το γιατρό σας
  • Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πριν πάρετε αυτό το προϊόν.

Εάν δεν έχει σημειωθεί βελτίωση 2-3 ημέρες μετά την έναρξη της θεραπείας ή εάν τα συμπτώματα έχουν επιδεινωθεί σημαντικά (π.χ. αν ο πυρετός φτάσει τους 38 ° C), ζητήστε ιατρική συμβουλή.

Χωρίς
αρώματα, αλάτι, γλουτένη, λακτόζη ή συντηρητικά.

Περιεχόμενο
15 κάψουλες

Προειδοποιήσεις
Εάν έχει παρέλθει η αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης., το προϊόν δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί. Αυτό το ιατροτεχνολογικό προϊόν  πρέπει να προστατεύεται από το φως και την υγρασία και να φυλάσσεται σε θερμοκρασία κάτω των 25 ° C.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά!