Προσφορά!

Συνένζυμο Q10 Platinum 30mg 30 κάψουλες Power Health

Κωδικός προϊόντος: 5200321008777 Κατηγορία:

14.10

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Το συνένζυμο Q10, γνωστό και ως ουμπικινόνη, βρίσκεται και παράγεται σε όλα μας τα κύτταρα.  Λειτουργεί σαν συνένζυμο  για τη μεταφορά τού οξυγόνου στον κύκλο της παραγωγής ενέργειας. Με την πάροδο του χρόνου μειώνονται τα επίπεδα παραγωγής του συνενζύμου Q10 στον οργανισμό μας. Το πολύτιμο αυτό συστατικό βρίσκεται στη διατροφή κυρίως σε τρόφιμα ζωϊκής προέλευσης.

 

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Βοηθά στη μεταφορά του οξυγόνου με στόχο την παραγωγή ενέργειας, στη διάσπαση των τροφών & συμμετέχει στη συνολική αντιοξειδωτική προστασία των κυττάρων. Ενισχύει τη δράση των αντιοξειδωτικών, έχει καρδιοπροστατευτικές δράσεις και συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας του οργανισμού. Ιδανικό για αθλητές, ηλικιωμένα άτομα, άτομα που έχουν κόπωση ή χρόνιο stress καθώς και σε άτομα με ιστορικό καρδιαγγειακής νόσου

 

Platinum formula… από μη γενετικά τροποποιημένη σόγια.

Το Συμπλήρωμα Διατροφής Coenzyme Q10 είναι κατάλληλο για:

  • Όσους ακολουθούν το σύγχρονο τρόπο ζωής
  • Τους αθλούμενους, αθλητές
  • Όσους έχουν μειωμένη πρόσληψη ζωικών συστατικών από τη διατροφή
  • Όσους δεν τρώνε συχνά κόκκινο κρέας
  • Όσους εμφανίζουν χαμηλά επίπεδα Q10 στον οργανισμό

 

Ενεργά συστατικά ανά μαλακή κάψουλα
Συνένζυμο Q10  30mg

Το πολύτιμο Coenzyme Q10 της σειράς Classics Platinum Range είναι υψηλής ποιότητας και βιοδιαθεσιμότητας, ελεύθερο βαρέων μετάλλων, προστατεύεται από την πολύτιμη βιταμίνη Ε και βρίσκεται σε περιβάλλον μη γενετικά τροποποιημένης σόγιας.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Λαμβάνετε 1 κάψουλα πριν το πρωινό γεύμα

Χωρίς
Γλουτένη, λακτόζη, συντηρητικά 

Περιεχόμενο
30 μαλακές κάψουλες

Εγκυμοσύνη / Θηλασμός
Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 47788-14-06-2013

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ