Προσφορά!

Avène Cleanance νερό καθαρισμού & ντεμακιγιάζ για το λιπαρό δέρμα 400ml

  • Το λιπαρό δέρμα μπορεί επίσης να είναι ευαίσθητο, οπότε χρειάζεται απαλές κινήσεις στον καθαρισμό και το ντεμακιγιάζ! Τοποθετήστε ένα μεγάλο δίσκο ντεμακιγιάζ ανάμεσα στο μικρό δάχτυλο και τον δείκτη, χρησιμοποιώντας το εσωτερικό των δαχτύλων. Κινηθείτε από το κέντρο προς το περίγραμμα του προσώπου. Χρησιμοποιώντας το εσωτερικό, επίπεδο μέρος των δαχτύλων επιτρέπει έναν πιο ήπιο καθαρισμό από το να χρησιμοποιούσατε τις άκρες τους.
  • Unique Selling Point

    Χάρη στην ανανεωμένη του σύνθεση, το Cleanance Νερό Καθαρισμού καθαρίζει απαλά το λιπαρό δέρμα και αφαιρεί το μακιγιάζ. Το ComedoclastinTM, ένα ενεργό φυτικό εκχύλισμα από τους σπόρους του φυτού Σίλυβο το μαριανό (γαϊδουράγκαθο) με κατοχυρωμένες ιδιότητες*, μειώνει τη γυαλάδα με διάρκεια.

Κωδικός προϊόντος: 3282770207811 Κατηγορία:

10.40

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Το Νερό Micellaire Cleanance ενδείκνυται για το λιπαρό δέρμα με ατέλειες ή το δέρμα με τάση ακμής. Κατάλληλο και για χρήστες φακών επαφής.

Καθημερινός καθαρισμός του ευαίσθητου λιπαρού δέρματος, με ατέλειες ή με τάση ακμής. Μειώνει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος και τη γυαλάδα, και απομακρύνει απαλά τις άχρηστες ουσίες από το πρόσωπο και τα μάτια, συμπεριλαμβανομένου και του μακιγιάζ. Η σύνθεσή του, σεβόμενη το ευαίσθητο δέρμα, προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών με τρία οφέλη.1) Καθαρίζει απαλά το δέρμα και αφαιρεί το μακιγιάζ, μειώνει τη γυαλάδα και απομακρύνει τις άχρηστες ουσίες (ακόμη και σωματίδια ρύπων), χάρη στους απαλούς μικυλλιακούς καθαριστικούς παράγοντες. 2) Χαρίζει ματ αποτέλεσμα στο δέρμα χάρη στο ComedoclastinTM, ένα ενεργό φυτικό εκχύλισμα από τους σπόρους του φυτού Σίλυβο το μαριανό (γαϊδουράγκαθο) με κατοχυρωμένες ιδιότητες*, που μειώνει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος 3) Καταπραΰνει χάρη στο ιαματικό Νερό της Avène που προσφέρει όλες τις καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητές του. Το δέρμα είναι καθαρό, φρέσκο και με λιγότερη γυαλάδα. Βιοδιασπώμενη σύνθεση** Πολύ καλή δερματική και οφθαλμική ανοχή *Εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας **OECD logo

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εφαρμόστε πρωί και/ή βράδυ στο πρόσωπο και τα μάτια με τη βοήθεια ενός δίσκου ντεμακιγιάζ.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
Η κλινική αποτελεσματικότητα του Νερού Micellaire Cleanance έχει αποδειχθεί υπό δερματολογικό έλεγχο: – Αμέσως μετά τη χρήση, το δέρμα είναι απαλό στην αφή, ματ, καθαρό και δρσερό. (1) – Μετά από 14 ημέρες χρήσης, το Νερό Micellaire Cleanance μειώνει σημαντικά την παραγωγή σμήγματος και τους πόρους (2) (1) 49 γυναίκες με λιπαρό δέρμα με τάση ακμής. 2 εφαρμογές την ημέρα στο πρόσωπο για 29 ημέρες. Αυτο-αξιολόγηση (2) Μέτρηση με σμηγματομετρία (p<0,001 έναντι T0), μελέτη ανοχής και αποτελεσματικότητας, 49 άτομα, 2 εφαρμογές/ημέρα για 29 ημέρες.