Προσφορά!

Ducray Hidrosis Control Αποσμητική Kρέμα κατά της εφίδρωσης – Χέρια και Πόδια 50ml

Αποσμητική κρέμα που βοηθάει στην υπερβολική εφίδρωση των χεριών και ποδιών.

Κωδικός προϊόντος: 3282770108460 Κατηγορία:

7.80

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Ιδιότητες

 

Η Ducray Hidrosis Control Kρέμα βοηθά αποτελεσματικά και με διάρκεια στην υπερβολική εφίδρωση των χεριών και ποδιών. Εμπλουτισμένη με ένα συνεργικό σύμπλεγμα, επιτρέπει την απορρόφηση της υγρασίας, τη δέσμευση των οσμών που προκαλούνται από την έκκριση ιδρώτα λόγω βακτηρίων, την εξυγίανση, περιορίζοντας τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων στην επιφάνεια του δέρματος.

 

Οδηγίες χρήσης

 

Εφαρμόστε καθημερινά, για 5 μέρες, σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Έπειτα εφαρμόστε την 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Να μην εφαρμόζεται σε ερεθισμένο δέρμα.

 

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

 

Συγκριτική μελέτη: – Το προϊόν εφαρμόστηκε μία φορά καθημερινά, για 5 μέρες. – Βαρυμετρικές μετρήσεις της εφίδρωσης στις κάλτσες που συλλέχτηκαν και ζυγίστηκαν μετά από επαναλαμβανόμενη έκθεση σε ζεστό περιβάλλον (38 ± 2°C and 35 ± 5% RH). – 37 ενήλικες ηλικίας 19 έως 56 ετών (μέσος όρος ηλικίας: 29 ετών) με υψηλή εφίδρωση στα πόδια (Εξάτμιση≥ 100 mg/20 λεπτό/πόδι at 36-40°C). Η κρέμα HIDROSIS CONTROL για χέρια/πόδια αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά της από την πρώτη εφαρμογή, με μείωση της εφίδρωσης κατά 51%.

 

Σύνθεση

 

WATER (AQUA), CETEARYL ALCOHOL, ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE, 1,2-HEXANEDIOL, CETEARETH-20, TRIETHYL CITRATE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, LYSINE, PEG-100 STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, ZINC RICINOLEATE