Προσφορά!

HEALTH AID CystiCare tablets 60tabs Φυτικός συνδυασμός για υγιές ουροποιητικό σύστημα

Βιταμίνη C & Φυτικά εκχυλίσματα για το ουροποιητικό

Κωδικός προϊόντος: 5019781016778 Κατηγορία:

13.20

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Η κυστίτιδα είναι η πιο συχνή μορφή ουρολοίμωξης, με την οποία προσβάλλεται ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του. Για την εμφάνιση λοίμωξης δεν απαιτείται μόνο η ύπαρξη του μικροβίου (π.χ. E.coli), το οποίο βρίσκεται φυσικά στο παχύ έντερο, αλλά και η λοιμογόνος διάθεσή του να διεισδύσει και να προσκολληθεί στην κύστη.

 

Προστατευτικοί μηχανισμοί αποτελούν η πολύ καλή ούρηση και το όξινο μικροπεριβάλλον, τα οποία θα εμποδίσουν την προσκόλληση, αλλά και πιθανή υποτροπή. Το εκχύλισμα Άρκευθου (Juniper Berry) από ένα είδος αγριοκυπαρισσιού (Juniperus Communis), είναι πλούσιο σε πτητικά έλαια, τα οποία προκαλούν αύξηση των ούρων. Το εκχύλισμα Μαϊντανού (Parsley), πλούσιο στα φλαβονοειδή apigenin & luteonin, για την αποβολή τοξινών και μικροβίων. Το Κράνμπερυ(Cranberry) είναι καρπός πλούσιος σε ανθοκυανίνες και δημιουργεί ένα όξινο & αφιλόξενο στα βακτήρια  περιβάλλον, εμποδίζοντας την προσκόλληση μικροβίων στα τοιχώματα της κύστης. Τα Βιοφλαβονοειδή κίτρου και  η Βιταμίνη C προσδίδουν επιπλέον αντιοξειδωτική προστασία, αυξάνοντας την άμυνα του οργανισμού απέναντι σε μικροβιακούς παράγοντες.

 

Το Cysticare* της HealthAid αποτελεί ειδικό συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων, κατάλληλο για το γυναικείο ουροποιητικό σύστημα αλλά και  για άτομα που είναι επιρρεπή σε επαναλαμβανόμενες μολύνσεις.

 

*Η δημιουργία & παραγωγή συνθέσεων(φόρμουλες), αποτελεί ειδική τεχνογνωσία και σήμα κατατεθέν της εταιρίας HealthAid.

 

Tα συμπληρώματα διατροφής δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής, Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά, Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης , Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή.

 

Αρ. Γνωστ.ΕΟΦ: 97797/20-12-16
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ