Προσφορά!

Power Health Osteorin K2 2 x 30 κάψουλες

Κωδικός προϊόντος: 5200321010473 Κατηγορία:

17.10

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Προηγμένη σύνθεση για τη φυσιολογική κατάσταση των οστών

Το Osteorin-K2 είναι ένα διπλό συμπλήρωμα διατροφής με ασβέστιο και βιταμίνες Κ2, D3, C για τη φροντίδα των χόνδρων και των οστών με στόχο την άριστη απορρόφηση του ασβεστίου και την τοποθέτησή του στα οστά.

Το Osteorin-K2 αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό μικροθρεπτικών συστατικών με βιταμίνη Κ2 ως μενακινόνη-7 (ΜΚ-7) στην πρωτοποριακή μορφή K2VITAL® DELTA. H K2VITAL® DELTA είναι, δηλαδή, μια μικροενκαψυλιωμένη μορφή βιταμίνης Κ2, με αποδεδειγμένη σταθερότητα.

 

 

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Η βιταμίνη Κ και το ασβέστιο που περιέχονται στο Osteorin-K2 συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου, στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων του ασβεστίου στο αίμα και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών. Η βιταμίνη D μειώνει τον κίνδυνο πτώσεων που σχετίζεται με την αστάθεια και την μυϊκή αδυναμία. Οι πτώσεις αποτελούν παράγοντα κινδύνου για κατάγματα για άνδρες και γυναίκες άνω των 60 ετών. Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολο­γική λειτουργία των χόνδρων και των οστών.*

* Τα παραπάνω  αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

 

Δοσολογία

  • Ενήλικες: Καθημερινά λαμβάνετε 1 κάψουλα OSTEORIN-K2 Calcium (λευκή), κατά προτίμηση πριν το γεύμα και 1 κάψουλα OSTEORIN-K2 Vitamins K2, D3, C (πράσινη), κατά προτίμηση μετά το γεύμα, ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας.

Συστατικά

OSTEORIN-K2 Calcium (λευκή κάψουλα):

1 κάψουλα αποδίδει:

  •  Ασβέστιο 200mg

Άλλα συστατικά: Κιτρικό ασβέστιο, περίβλημα κάψουλας φυτικής προέλευσης (HMPC), άλατα μαγνησίου από λιπαρά οξέα, χρωστική.

OSTEORIN-K2 Vitamins K2, D3, C (πράσινη κάψουλα):

1 κάψουλα αποδίδει:

  • Βιταμίνη C 200mg
  •  Βιταμίνη K2 150µg
  •  Βιταμίνη D 50µg

Άλλα συστατικά: L-ασκορβικό οξύ, άμυλο καλαμποκιού, περίβλημα κάψουλας φυτικής προέλευσης (HMPC), μενακινόνη-7 (βιταμίνη Κ2), χοληκαλσιφερόλη (βιταμίνη D), άλατα μαγνησίου από λιπαρά οξέα, χρωστική.