Προσφορά!

Ανθοϊάματα Dr Bach aspen 20 ml Power Health

Κωδικός προϊόντος: 5000488103021 Κατηγορία:

12.57

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Έχετε ανεξήγητους φόβους και ανησυχίες, αλλά όχι για κάτι συγκεκριμένο, είστε νευρικοί και ανήσυχοι.

Aspen (Populus Tremula) Το Aspen είναι για τους ανθρώπους που καταλαμβάνονται από ξαφνικούς φόβους ή ανησυχούν χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, και που μπορεί επομένως να είναι γενικά νευριασμένοι και ανήσυχοι. Μια χαρακτηριστική ανάγκη για Aspen είναι το ξύπνημα με φόβο από ένα κακό όνειρο, ακόμα κι αν το ίδιο το όνειρο είναι ξεχασμένο. Το Aspen είναι χρήσιμο για τα μικρά παιδιά με εφιάλτες και τους τρόμους νύχτας (δείτε επίσης Rock Rose ).

Οι φόβοι Aspen μπορούν να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας μια ανεξήγητη ανησυχία ή μια αίσθηση του προαισθήματος ότι κακό θα συμβεί μπορεί να συμβεί όταν είναι μόνος , ή ξαφνικά σε παρέα με φίλους, και μπορεί να συνοδευτεί με τρέμουλο.

Η θετική δυνατότητα Aspen είναι κατάσταση της εσωτερικής ειρήνης, της ασφάλειας και της αφοβίας. Ο φόβος αντικαθίσταται από μια επιθυμία για την περιπέτεια και τη νέα εμπειρία, μην λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες και τους κινδύνους.

Όπως ο Δρ Bach έγραψε: «Μόλις έρθουμε σε εκείνη την πραγματοποίηση, είμαστε πέρα από τον πόνο και το βάσανο, πέρα από την προσοχή ή την ανησυχία ή το φόβο, πέρα από όλα εκτός από τη χαρά της ζωής, τη χαρά του θανάτου και η χαρά της αθανασίας μας… μπορούμε να περπατήσουμε εκείνη την πορεία μέσω οποιουδήποτε κινδύνου, μέσω οποιασδήποτε δυσκολίας, άφοβα».

Συσκευασία: 20ml

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Βάλτε 2 σταγόνες Aspen σε ένα ποτήρι νερό και πίνετε γουλιές σε διαστήματα. Ξαναγεμίστε αν χρεαστεί Για χρήση και με άλλα ανθοιάματα , προσθέστε 2 σταγόνες Aspen σε μπουκάλι 30ml (μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι επτά ανθοιάματα σε αυτό το μπουκάλι), συμπληρώστε με μεταλλικό νερό και πάρτε τέσσερις σταγόνες τουλάχιστον τέσσερις φορές ημερησίως. Εάν χρεαστεί , τα ανθοιάματα Bach μπορούν να τα παρετε απευθείας επάνω στη γλώσσα, ή να επάνω στα χείλια, πίσω από τα αυτιά, ή στους κροτάφους και τους καρπούς. Μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach όσο συχνά θέλετε . Εάν είστε σε μια τέτοια διάθεση ή μια κρίση, μπορεί μόνο να χρειαστείτε μια δόση, αλλά εάν έχετε αισθανθεί τον ίδιο τρόπο για κάποιο χρόνο, μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach για όσο καιρό χρειάζεστε.