Προσφορά!

Rhodiola Rosea 1200mg για την αντιμετώπιση της ψυχικής κόπωσης 90 tabs

Η Rhodiola Rosea είναι χρήσιμη στην βελτίωση της σωματικής απόδοσης και την ανακούφιση της ψυχικής κόπωσης.

Κωδικός προϊόντος: 5055148411855 Κατηγορία:

27.22

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Η Rhodiola Rosea, γνωστή και ως Golden root ή Roseroot, αποτελεί ένα από τα 50 διαφορετικά είδη της rhodiola, είναι όμως το μοναδικό είδος που χρησιμοποιείται ευρέως και με ασφάλεια, κάτι που αποδεικνύεται από την μακρά παράδοση χρήσης του ως προσαρμοσιογόνο βότανο. Η Rhodiola Rosea περιέχει ένα μεγάλο εύρος φυτοχημικά δραστικών συστατικών τα σημαντικότερα εκ των οποίων είναι οι rosavins.
H Rhodiola Rosea της Lamberts είναι υψηλής περιεκτικότητας τιτλοδοτημένο εκχύλισμα, ισοδύναμο με 1200mg Rhodiola Rosea αποδίδοντας εγγυημένο επίπεδο 8mg rosavins ανά ταμπλέτα.
Στην παγκόσμια αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής κυκλοφορούν ποικίλα σκευάσματα που περιέχουν Rhodiola Rosea με σημαντικές διαφορές τόσο στην ποιότητα όσο και την αγνότητα των πρώτων υλών παρασκευής. Η Lamberts επιμένει σε αυστηρές δοκιμές ποιότητας εντός του Ηνωμένου Βασιλείου για να διασφαλιστεί η περιεκτικότητα και η καθαρότητα του εκχυλίσματος που χρησιμοποιείται σε αυτό το προϊόν. Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).

Οφέλη

  • Αυξάνει την αντίσταση στο σωματικό και ψυχολογικό στρες.
  • Βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη μνήμη.
  • Προλαμβάνει τη νοητική εξάντληση.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 19613/01.03.2021

Διατροφικές πληροφορίεςAνά ταμπλέτα
Rhodiola Rosea1200mg(provided by 266mg of 4:51:1 extract)
Providing Rosavins8mg

Ταμπλετοποίηση με: Ανθρακικό Ασβέστιο, Εκχύλισµα Rhodiola Rosea, Κυτταρίνη, Επικάλυψη Ταµπλέτας (Χρωστική: Διοξείδιο του Τιτανίου, Οξείδιο του Σιδήρου & Χλωροφυλλίνη Χαλκού, Υδρόξυπροπυλο Μεθυλοκυτταρίνη), Παράγοντες Αντισυσσωµάτωσης (Διοξείδιο του Πυριτίου & Στεατικό Μαγνήσιο), Στεατικό οξύ.

ΧΡΗΣΗ

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1ώρα.

Δοσολογία: 1 ταμπλέτα ημερησίως. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.