Προσφορά!

Zinc plus 100 Loszenges παστίλιες με Ψευδάργυρο 100caps

Ο ψευδάργυρος βρίσκεται στη μορφή citrate, γιατί η μορφή αυτή είναι περισσότερο διαλυτή και απορροφήσιμη.

Κωδικός προϊόντος: 5055148403799 Κατηγορία:

9.74

7 σε απόθεμα

Περιγραφή

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής περιέχει καραμέλες με γεύση μέλι και λεμόνι οι οποίες λιώνουν στο στόμα ώστε να παρέχουν σταδιακή απελευθέρωση Ψευδαργύρου, Βιταμινών C & Β2 και πρόπολης στον βλεννογόνο του φάρυγγα.
Ο Ψευδαργύρος και η Βιταμίνη C συμβάλλουν* στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ η Ριβοφλαβίνη συμβάλλει* στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των βλεννογόνων.

• Η Βιταμίνη C είναι σε μορφή ascorbate, και όχι σε μορφή ασκορβικού οξέος (ascorbic acid) , ώστε να διατηρείται ουδέτερο το ph του στοματικού βλεννογόνου και να μη
προκαλείται βλάβη των δοντιών.
• Ο Ψευδάργυρος είναι σε μορφή μορφή κιτρικού ψευδαργύρου (Zinc citrate) γιατί η μορφή αυτή είναι περισσότερο διαλυτή και απορροφήσιμη από τους βλεννογόνους.
• Οι καραμέλες αυτές είναι κατάλληλες για παιδιά και για ενήλικες που βρίσκουν δύσκολη τη κατάποση καψουλών και ταμπλετών.
*(Ευρωπαϊκός Κανονισμός 432/2012)

Διατροφικές πληροφορίεςAνά καραμέλα
Βιταμίνη C30mg
Ψευδάργυρος (ως κιτρικός ψευδάργυρος)2mg
Πρόπολη2,5mg
Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2)0,35mg
Μέλι25mg

Ταμπλετοποίηση με: Γλυκαντικές ουσίες: Σορβιτόλη & Ξυλιτόλη, Δεξτρόζη, Γεύσεις: Μέλι, Λεμόνι* και Πορτοκάλι*, Βιταμίνη C (Ασκορβικό οξύ), Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεατικό Οξύ, Στεατικό Μαγνήσιο, Κιτρικός Ψευδάργυρος, Εκχύλισμα πρόπολης, Ριβοφλαβίνη.

ΧΡΗΣΗ

 

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Χρόνος αφομοίωσης: Διαλύεται στο στόμα. Δοσολογία:

    Παιδιά: 3 καραμέλες ημερησίως.

Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

    Ενήλικες: μέχρι 7 ημερησίως.

Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αλλεργίες: Καμία.

Προφυλάξεις: Η υπερβολική χρήση μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.