Προσφορά!

Ανθοϊάματα Dr Bach Crab Apple 20ml Power Health

Κωδικός προϊόντος: 5000488103106 Κατηγορίες: , , , ,

12.57

Περιγραφή

Το Crab apple είναι για αυτούς που δεν είναι ικανοποιημένοι από τον εαυτό τους, που δεν τους αρέσει η εμφάνιση ή η προσωπικότητά τους, που νιώθουν έντονο το αίσθημα της βρωμιάς και της αηδίας.

Θέλουν να είναι όλα σε τάξη και καθαρά και μπορεί να εγκλωβίζονται σε περιοριστικά σχήματα και πιστεύω, προϊόντα περιοριστικών πεποιθήσεων του μυαλού. Ένα μικρό ελάττωμα εγκλωβίζει όλη την προσοχή τους και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μέχρι να διορθωθεί. Συνήθως οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες τους, δεν αντικατοπτρίζουν πραγματικά μεγέθη, αντίθετα πρόκειται για μεγέθυνση των καταστάσεων.

Δίνεται ως ίαμα αποτοξίνωσης και καθαρισμού από ασθένειες, φαρμακοληψία, τσιμπήματα, δερματικά προβλήματα, τραυματισμούς, κ.ο.κ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αραιωμένο και τοπικά πάνω στην πληγείσα περιοχή, και αποτελεί βασικό ίαμα στην κρέμα Rescue.

 

 

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Αυτό είναι το ίαμα καθαρισμού.
Για αυτούς που νιώθουν σαν κάτι να μην είναι αρκετά καθαρό στον εαυτό τους.
Συχνά αυτό είναι προφανώς μικρής σημασίας. Στην περίπτωση άλλων, μπορεί να υπάρχει μία σοβαρότερη ασθένεια η οποία παραβλέπεται όταν τη συγκρίνουν με αυτό στο οποίο εστιάζουν.
Και στις δύο περιπτώσεις, ανυπομονούν να απαλλαχθούν από αυτό το συγκεκριμένο πράγμα που παίρνει τη μέγιστη διάσταση στο μυαλό τους και το οποίο τους φαίνεται τόσο σημαντικό να θεραπευτεί.
Αν αποτύχει η θεραπεία, αποκαρδιώνονται.
Όντας καθαριστικό, αυτό το ίαμα απολυμαίνει πληγές εάν ο ασθενής έχει λόγο να πιστεύει ότι κάποιο δηλητήριο έχει εισέλθει, το οποίο θα πρέπει να απομακρυνθεί.

 

 

Προτεινόμενη χρήση: Αραιώστε δύο σταγόνες του Crab Apple σε ένα ποτήρι νερού και πίνεται με γουλιές κατά διαστήματα. Ξαναγεμίστε ανάλογα με τις ανάγκες Για χρήση και με άλλα ανθοιάματα Bach , προσθέστε δύο σταγόνες του Crab Apple αναμιγνύοντας σε μπουκάλι 30ml (μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι επτά ανθοιάματα Bach σε αυτό το μπουκάλι), και συμπληρώστε με μεταλλικό νερό μέχρι να γεμίσει το μπουκάλι 30ml και πάρτε τέσσερις σταγόνες τουλάχιστον τέσσερις φορές ημερησίως. Εάν χρεαστεί , τα ανθοιάματα Bach μπορούν να τα παρετε απευθείας επάνω στη γλώσσα, ή να επάνω στα χείλια, πίσω από τα αυτιά, ή στους κροτάφους και τους καρπούς. Μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach όσο συχνά θέλετε . Εάν είστε σε μια τέτοια διάθεση ή μια κρίση, μπορεί μόνο να χρειαστείτε μια δόση, αλλά εάν έχετε αισθανθεί τον ίδιο τρόπο για κάποιο χρόνο, μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach για όσο καιρό χρειάζεστε.