Προσφορά!

Ducray Kertyol PSO Εξισορροπητικό Σαμπουάν Αγωγής ψωρίασης 200ml

Συμπληρωματική φροντίδα για το δέρμα με τάση ψωρίασης.

Κωδικός προϊόντος: 3282770205886 Κατηγορίες: , , , ,

9.80

Περιγραφή

Ιδιότητες

 

Το Σαμπουάν Kertyol P.S.O. είναι συμπληρωματική φροντίδα για το δέρμα με τάση ψωρίασης. Ευνοεί την απομάκρυνση των λεπιών, καταπραΰνει τις κοκκινίλες και το αίσθημα κνησμού του ξηρού δέρματος ενώ παράλληλα προλαμβάνει την επανεμφάνιση της ξηρής πιτυρίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό ή έπειτα από φαρμακευτικές αγωγές.

 

Ενδείξεις

 

Δέρμα με τάση ψωρίασης. Κόκκινες πλάκες καλυμμένες με λέπια λιγότερο ή περισσότερο παχιά που εμφανίζονται στο τριχωτό της κεφαλής.

 

Οδηγίες χρήσης

 

Εφαρμόστε σε νωπό τριχωτό της κεφαλής. Ξεβγάλτε.Ανανεώστε την εφαρμογή αφήνοντάς το να δράσει για 3 λεπτά. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε το 3 φορές την εβδομάδα για 4 εβδομάδες. Μπορεί να συνδυαστεί με αγωγές κατά τη διάρκεια των εξάρσεων.

 

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

 

Σε συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές Κλινικά αποτελέσματα* Από την 1η εφαρμογή -77% αίσθημα κνησμού** Στον 1ο μήνα -78% αποσκλήρυνση πλακών +79% βελτίωση της ποιότητας ζωής Ανοχή ελεγμένη σε συνδυασμό με φαρμακευτικές αγωγές Αντιληπτές καλλυντικές ιδιότητες από τους ασθενείς Ασφαλές για βαμμένα μαλλιά Διευκολύνει το χτένισμα *Κλινική μελέτη σε 54 άτομα που παρουσιάζουν ήπιας έως μέτριας μορφής ψωρίαση στο τριχωτό της κεφαλής. Στάδιο έναρξης και για 4 εβδομάδες: 3 εφαρμογές την εβδομάδα. Αξιολόγηση από το υποκείμενο της έντασης του κνησμού στις Τ8 ημέρες. Κλινική αξιολόγηση του πάχους της πλάκας στις Τ29 ημέρες. **που οφείλεται στη ξηρότητα του δέρματος.

 

Σύνθεση

 

WATER (AQUA)COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL (COCOS NUCIFERA OIL)SODIUM TRIDECETH SULFATESODIUM LAUROAMPHOACETATECOCAMIDE MIPAGLYCERINSODIUM CHLORIDESALICYLIC ACID1,2-HEXANEDIOLCAPRYLYL GLYCOLCICHORIUM INTYBUS (CHICORY) ROOT EXTRACTFRAGRANCE (PARFUM)ICTASOLPENTYLENE GLYCOLTRIPTERYGIUM WILFORDII CALLUS EXTRACT