Προσφορά!

Ανθοϊάματα Bach Cherry Plum 20ml nPower

Κωδικός προϊόντος: 5000488103069 Κατηγορία:

12.57

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Τα Ανθοϊάματα Bach® δημιουργήθηκαν το 1936 στο Λονδίνο από τον ιατρό Dr. E. Bach.  Η αυθεντικότητα των ανθοϊαμάτων Bach βεβαιώνεται από την υπογραφή Bach στα ιάματα, τα οποία παρασκευάζονται ακριβώς όπως την εποχή του Dr. Edward Bach αποκλειστικά στο Mount Vernon, όπου βρίσκεται το «Kέντρο Bach».

 

Το Cherry plum είναι για εκείνους που φοβούνται ότι θα βρουν τον εαυτό τους να έχει απρόσμενες ή ακραίες αντιδράσεις όταν θολώνει το μυαλό, τις οποίες πιθανότατα θα μετανιώσουν όταν βγουν από την πιεστική κατάσταση που τους το έχει προκαλέσει. Χάνουν τον έλεγχο υποκύπτοντας σε χαοτικές καταστάσεις του μυαλού, αντιδρώντας με φωνές, παρορμητικά, βίαια ή και αυτοκτονικά.

Ο Dr Bach μας μεταφέρει:
Φόβος νοητικής υπερέντασης, χασίματος της λογικής, φόβος ότι θα κάνουν τρομακτικές και φοβερές πράξεις, για τις οποίες, παρόλο που είναι ανεπιθύμητες και ακατάλληλες, υπάρχει η σκέψη και η παρόρμηση για την εκτέλεσή τους.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Βάλτε 2 σταγόνες σε ένα ποτήρι νερό και πίνετε γουλιές σε διαστήματα. Ξαναγεμίστε αν χρεαστεί. Για χρήση και με άλλα ανθοιάματα , προσθέστε 2 σταγόνες σε μπουκάλι 30ml (μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι επτά ανθοιάματα σε αυτό το μπουκάλι), συμπληρώστε με μεταλλικό νερό και πάρτε τέσσερις σταγόνες τουλάχιστον τέσσερις φορές ημερησίως.

Εάν χρεαστεί, τα ανθοιάματα Bach μπορείτε να τα παρετε απευθείας επάνω στη γλώσσα ή στα χείλη, πίσω από τα αυτιά ή στους κροτάφους και τους καρπούς. Μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach όσο συχνά θέλετε . Εάν είστε σε μια τέτοια διάθεση ή κρίση μπορεί μόνο να χρειαστείτε μια δόση, αλλά αισθάνεστε με τον ίδιο τρόπο για κάποιο χρόνο, μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach για όσο καιρό χρειάζεστε.