Προσφορά!

Ανθοϊάματα Dr Bach Mimulus 20ml

Κωδικός προϊόντος: 5000488103205 Κατηγορία:

12.57

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Έχετε επιλέξει ένα πανέμορφο μέρος στο εξωτερικό. Από μικροί ονειρευόσασταν να το επισκεφτείτε και να απολαύσετε τα ιδιαίτερα τοπία του. Η πτήση με το αεροπλάνο μοιάζει αναπόφευκτη αν και έχετε συνειδητοποιήσει από μικρή ηλικία το φόβο που αισθάνεστε τα ταξίδια πάνω από τα σύννεφα. Σταματήστε να αγχώνεστε. Το Mimulus θα γίνει το ανθοΐάμα- σύντροφος στο ταξίδι σας. Η δράση του είναι αρκετά άμεση και η λήψη του λίγες μέρες πριν από το ταξίδι και κατά τη διάρκειά του θα σας κάνει να ξεπεράσετε το άγχος. Η επίδρασή του είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και στις παιδικές ηλικίες. Τα παιδάκια αποκτούν θάρρος και οι πτήσεις ή οι δύσκολες διαδρομές μετατρέπονται σε διασκεδαστικές εμπειρίες.

 

Αφεθείτε στην θεραπευτική δύναμη των λουλουδιών και νιώστε την απελευθέρωση από τα αρνητικά συναισθήματα που μπορούν να επηρεάσουν τις διακοπές σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας ή τον ανθοθεραπευτή σας και δοκιμάστε ένα προς ένα ή συνδυασμό και των τριών  αυθεντικών ανθοϊαμάτων Dr. Ε. Bach

 

Συνιστώμενη δοσολογία: διαλύστε 2 σταγόνες ανθοϊάματος Power Health Bach Mimulus, σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το αργά.

Μπορείτε να επαναλάβετε αν χρειαστεί.

Κάθε ανθοΐαμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα ιάματα.