Προσφορά!

Power Health Ανθοϊάματα Bach Chicory 20ml

Ανθοϊάματα Bach

Κωδικός προϊόντος: 5000488103083 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

12.57

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Είστε υπερ-κτητικοί, περιμένετε από τους άλλους να συμμορφώνονται στις αξίες σας.

Τα 38 ανθοΐάματα Μπαχ βασισμένα σε φυτά και άνθη στοχεύουν στο να βοηθήσουν στη διαχείριση των συναισθηματικών απαιτήσεων της καθημερινής ζωής. Κάθε ίαμα βοηθά μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μεμονωμένα, όσο και σε συνδυασμό με άλλα ιάματα.

Το Chestnut bud αφορά τα άτομα που χρειάζεται να κάνουν το ίδιο λάθος πολλές φορές προκειμένου να πάρουν το μάθημά τους και να σημειώσουν πρόοδο. Είναι αργά στην παρατήρηση και κατανόηση των εμπειριών τους, και ταλαιπωρούνται μπαίνοντας στις ίδιες δυσμενείς καταστάσεις, όπως να διαλέγουν μη συμβατούς συντρόφους ή να εμμένουν σε βλαβερές συνήθειες και μοτίβα που δεν εξυπηρετούν στην ανέλιξή τους, ενώ αντίθετα τα καθηλώνουν σε μία διαρκή δυσκολία και ‘κακοτυχία’.
Ενδεχομένως αντιλαμβάνονται ότι τα προβλήματα προκύπτουν από τις ίδιες περιστάσεις, αδυνατούν όμως να συνδέσουν την αιτία με το αποτέλεσμα.

Ο Dr Bach μας μεταφέρει:
Για όσους δεν αξιοποιούν πλήρως την παρατήρηση και την εμπειρία, και που τους παίρνει περισσότερο καιρό από άλλους να διδαχθούν από τα καθημερινά μαθήματα της ζωής.
Ενώ για κάποιους ένα βίωμα είναι αρκετό, τέτοιου είδους άνθρωποι βρίσκουν απαραίτητο το να έχουν περισσότερα, ενίοτε και αρκετά αντίστοιχα βιώματα, πριν πάρουν το μάθημά τους.
Ως εκ τούτου, και μετά λύπης τους, πιάνουν τον εαυτό τους να πρέπει να κάνουν το ίδιο λάθος σε διαφορετικές περιστάσεις, ενώ μία φορά θα ήταν αρκετή ή η παρατήρηση των άλλων θα τους γλίτωνε ακόμα και αυτό το ένα σφάλμα.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

2 σταγόνες σε μισό ποτήρι νερό ή 2 σταγόνες απευθείας στο στόμα

(ΕΑΝ:5000488103083)