Προσφορά!

Power Health Ανθοϊάματα Dr Bach Holly 20ml

Ανθοϊάματα Dr Bach

Κωδικός προϊόντος: 5000488103151 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

12.57

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Το Holly είναι για τους ανθρώπους που μπορούν να είναι ευέξαπτοι, σκληρόκαρδοι, ακόμα και σκληροί και περιστασιακά βίαιοι. Μέσα τους , υποφέρουν – συχνά για κανέναν σοβαρό λόγο. Το βρίσκουν δύσκολο να ανοίξουν τις καρδιές τους στην αγάπη. Το αρνητικό κράτος Holly είναι πλήρες της έχθρας, του φθόνου και της ζηλοτυπίας.  Πάσχει, ίσως ασυναίσθητα από ανασφάλεια. Οι άνθρωποι Holly είναι ύποπτοι και επιθετικοί. Στερούνται τη δυνατότητα να αγαπηθούν και γίνεται αισθητός ένας γενικευμένος θυμός προς τους συνεργάτες τους.

Το  Holly είναι μια καλή θεραπεία για τα παιδιά που είναι ζηλόφθονα.

Η θετική δυνατότητα του Holly, είναι ένα γενναιόδωρο-εγκάρδιο πρόσωπο, ικανό να δώσει χωρίς απαιτήση για οποιαδήποτε αντάλαγμα. Τέτοιοι άνθρωποι είναι συμπονετικοί, αγαπούν και αγαπιούνται , πρόθυμος να μοιραστεί, δεν είναι κτητικός . Υποστηριγμένοι από μια αίσθηση της εσωτερικής αρμονίας, παίρνουν τη γνήσια ευχαρίστηση από την επιτυχία των άλλων ανθρώπων. Ο Δρ Bach έγραψε: «Ο Holly μας προστατεύει από όλα αυτά που δεν είναι καθολική αγάπη. Ο Holly ανοίγει την καρδιά και μας ενώνει με τη θεία αγάπη».

Προτεινόμενη χρήση: Αραιώστε δύο σταγόνες του Holly σε ένα ποτήρι νερού και πίνεται με γουλιές κατά διαστήματα. Ξαναγεμίστε ανάλογα με τις ανάγκες Για χρήση και με άλλα ανθοιάματα Bach , προσθέστε δύο σταγόνες του Holly αναμιγνύοντας σε μπουκάλι 30ml (μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι επτά ανθοιάματα Bach σε αυτό το μπουκάλι), και συμπληρώστε με μεταλλικό νερό μέχρι να γεμίσει το μπουκάλι 30ml και πάρτε τέσσερις σταγόνες τουλάχιστον τέσσερις φορές ημερησίως. Εάν χρεαστεί , τα ανθοιάματα Bach μπορούν να τα παρετε απευθείας επάνω στη γλώσσα, ή να επάνω στα χείλια, πίσω από τα αυτιά, ή στους κροτάφους και τους καρπούς. Μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach όσο συχνά θέλετε . Εάν είστε σε μια τέτοια διάθεση ή μια κρίση, μπορεί μόνο να χρειαστείτε μια δόση, αλλά εάν έχετε αισθανθεί τον ίδιο τρόπο για κάποιο χρόνο, μπορείτε να πάρετε ανθοιάματα Bach για όσο καιρό χρειάζεστε.

(EAN: 5000488103151)