Προσφορά!

Ανθοϊάματα Bach Oak 20ml

Κωδικός προϊόντος: 5000488103229 Κατηγορία:

12.57

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Ελληνική ονομασία: Βελανιδιά
Λατινική ονομασία: Quercus robur
Συναισθηματική ομάδα: Αποθάρρυνση ή απελπισία

To Oak είναι για τα ακούραστα άτομα, που είναι απόλυτα αφοσιωμένα στο καθήκον και στη διεκπεραίωσή του, ακόμα και αν είναι πάνω από τις δυνάμεις και τα φυσικά τους αποθέματα. Ολοκληρώνοντας κάποια εργασία, αμέσως θα έχουν εμφανίσει μία νέα ή ίσως και πολλές περισσότερες προς διεκπεραίωση, αψηφώντας κάθε μέτρο, ενώ πάντα έχουν μία πολύ καλή εξήγηση να δώσουν στο γιατί το κάνουν. Θα επιδιώξουν να τα φέρουν όλα εις πέρας υπομένοντας κάθε δυσκολία, ακόμα και αν καταλαβαίνουν ότι καταπονούν το φυσικό τους σώμα.
Σταδιακά το άγχος θα τα καταβάλλει, το σώμα θα εξασθενεί, και όταν έρθει εξάντληση, θα νιώσουν απόγνωση γιατί δε θα είναι πια λειτουργικοί, χρήσιμοι ή άριστοι.
Πρόκειται για πολύ ικανά άτομα που προκαλούν το θαυμασμό των γύρω τους για τη δύναμη θέλησης και δέσμευσης που δείχνουν.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Χρήση: Ρίξτε 3-4 σταγόνες απο κάθε ανθοϊαμα που διαλέχτηκε (μέχρι 6 ιάματα) σε ένα ποτήρι νερό πηγής και πιείτε το αργά.

 

Για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης: Διαλύουμε 3-4 σταγόνες από κάθε ανθοϊαμα που διαλέχτηκε (μέχρι 6 ιάματα) σ’ ένα γυάλινο σκούρο μπουκάλι με σταγονόμετρο που περιέχει 30 ml νερό πηγής και ένα κουταλάκι κονιάκ για συντήρηση.

 

Απο αυτό το μίγμα, ο θεραπευόμενος πίνει 4-5 σταγόνες, 4 φορές ημερησίως και για όσο χρόνο χρειάζεται.