Προσφορά!

Ανθοϊάματα Dr Bach Red Chestnut 20ml

Κωδικός προϊόντος: 5000488103250 Κατηγορία:

12.57

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Ελληνική ονομασία: Κόκκινη καστανιά
Λατινική ονομασία: Aesculus carnea
Συναισθηματική ομάδα: Φόβος

 

 

Το Red chestnut είναι για τα άτομα που έχουν μεγάλη αγωνία και φόβο ότι κάτι κακό θα συμβεί σε δικά τους πρόσωπα, και πιστεύουν ότι ενώ τα ίδια μπορούν να τα προστατεύσουν αν βρίσκονται κοντά τους, η συνθήκη αλλάζει όταν εκείνα δε βρίσκονται κάτω από την προστασία τους. Η ανησυχία τους μπορεί να αφορά είτε αγαπημένα τους πρόσωπα είτε λιγότερο κοντινά, όπως ασθενείς και μαθητές τους.
Είναι σα να νιώθουν προστάτες, λυτρωτές και υπεύθυνοι για τους άλλους, για τους οποίους φοβούνται ότι δεν μπορέσουν να αντεπεξέλθουν αν βρίσκονται μακριά τους. Η δοτικότητα καθώς και η αγωνία είναι δυσανάλογα μεγεθυμένες και συνεπώς δύσκολο να ελεγχθούν, κάτι που επηρεάζει τόσο τη δική τους ατομικότητα και γαλήνη, όσο και των άλλων.

 

 

Χρήση:
Ρίξτε 3-4 σταγόνες απο κάθε ανθοϊαμα που διαλέχτηκε (μέχρι 6 ιάματα) σε ένα ποτήρι νερό πηγής και πιείτε το αργά. Για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης: Διαλύουμε 3-4 σταγόνες από κάθε ανθοϊαμα που διαλέχτηκε (μέχρι 6 ιάματα) σ’ ένα γυάλινο σκούρο μπουκάλι με σταγονόμετρο που περιέχει 30 ml νερό πηγής και ένα κουταλάκι κονιάκ για συντήρηση. Απο αυτό το μίγμα, ο θεραπευόμενος πίνει 4-5 σταγόνες, 4 φορές ημερησίως και για όσο χρόνο χρειάζεται.