Προσφορά!

Ανθοϊάματα Bach Rock Water 20ml

Κωδικός προϊόντος: 5000488103274 Κατηγορία:

12.57

1 σε απόθεμα

Περιγραφή

Ελληνική ονομασία: Νερό πηγής
Συναισθηματική ομάδα: Υπερβολικό ενδιαφέρον για την ευημερία των άλλων

 

Το Rock water, το μοναδικό της σειράς ανθοϊαμάτων Bach που δεν προέρχεται από άνθος, προορίζεται για τους τελειομανείς που έχουν αυστηρές και υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό τους. Εργάζονται μανιωδώς για να πετύχουν τους στόχους τους ή υποβάλλουν τον εαυτό τους σε στερήσεις στη διατροφή, στη διασκέδαση και στην απόλαυση των μικρών πραγμάτων της ζωής που μπορεί να κάνουν όμως μεγάλη διαφορά στη γενικότερη εμπειρία που παίρνουν. Προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια και δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο, από φόβο ότι αν αποτύχουν θα είναι σα να τα χάνουν όλα.
Ακυρώνουν τις ανάγκες τους καταπιεζόμενοι, χωρίς να μπορούν να κατανοήσουν ότι τόσο η στέρηση όσο και η εξουθένωση δημιουργεί αγκυλώσεις και ακαμψία στο μυαλό και στο σώμα.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Χρήση: Ρίξτε 3-4 σταγόνες απο κάθε ανθοϊαμα που διαλέχτηκε (μέχρι 6 ιάματα) σε ένα ποτήρι νερό πηγής και πιείτε το αργά.

 

Για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης: Διαλύουμε 3-4 σταγόνες από κάθε ανθοϊαμα που διαλέχτηκε (μέχρι 6 ιάματα) σ’ ένα γυάλινο σκούρο μπουκάλι με σταγονόμετρο που περιέχει 30 ml νερό πηγής και ένα κουταλάκι κονιάκ για συντήρηση.

 

Απο αυτό το μίγμα, ο θεραπευόμενος πίνει 4-5 σταγόνες, 4 φορές ημερησίως και για όσο χρόνο χρειάζεται.