Προσφορά!

Ανθοϊάματα Dr Bach Wild Oat 20m

Κωδικός προϊόντος: 5000488103366 Κατηγορία:

12.57

2 σε απόθεμα

Περιγραφή

Ελληνική ονομασία: Άγρια βρώμη
Λατινική ονομασία: Bromus ramosus
Συναισθηματική ομάδα: Αβεβαιότητα

 

 

To Wild oat είναι για τα άτομα που δεν έχουν βρει ακόμα τον προσανατολισμό τους στη ζωή. Έχουν αμφιβολίες για το ποια κατεύθυνση να ακολουθήσουν σε καθοριστικά θέματα αυτοπραγμάτωσης, και όχι σε επιφανειακά ή καθημερινά ερωτήματα. Συχνά πρόκειται για ικανά και ταλαντούχα άτομα που δεν τους είναι όμως πλήρως ξεκάθαρο ποιες επιλογές να κάνουν για να προοδεύσουν και να βρουν το νόημα που χρειάζονται. Τέτοιες επιλογές σχετίζονται με το τον τόπο κατοικίας, τις σπουδές, με το αν θα κάνουν παιδιά ή όχι, με το αν θα παντρευτούν ή όχι κ.ο.κ.
Η συγκεκριμένη κατάσταση του μυαλού είναι πιθανό να οδηγήσει σε διαρκή υπεκφυγή, χάσιμο του νοήματος, βαρεμάρα, μπέρδεμα, θυμό και πικρία νιώθοντας ότι αιωρούνται στο κενό της αβεβαιότητας.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

Χρήση: Ρίξτε 3-4 σταγόνες απο κάθε ανθοϊαμα που διαλέχτηκε (μέχρι 6 ιάματα) σε ένα ποτήρι νερό πηγής και πιείτε το αργά.

 

Για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης: Διαλύουμε 3-4 σταγόνες από κάθε ανθοϊαμα που διαλέχτηκε (μέχρι 6 ιάματα) σ’ ένα γυάλινο σκούρο μπουκάλι με σταγονόμετρο που περιέχει 30 ml νερό πηγής και ένα κουταλάκι κονιάκ για συντήρηση.

 

Απο αυτό το μίγμα, ο θεραπευόμενος πίνει 4-5 σταγόνες, 4 φορές ημερησίως και για όσο χρόνο χρειάζεται.