Προσφορά!

Ανθοϊάματα Bach Wild Rose 20 ml

Κωδικός προϊόντος: 5000488103373 Κατηγορία:

12.57

2 σε απόθεμα

Περιγραφή

Ελληνική ονομασία: Αγριοτριανταφυλλιά
Λατινική ονομασία: Rosa canina
Συναισθηματική ομάδα: Ανεπαρκές ενδιαφέρον στις παρούσες καταστάσεις

 

 

To Wild rose είναι για τις περιόδους που αφήνουμε το χρόνο να περνάει χωρίς να περιμένουμε να φέρνει καμιά απολύτως αλλαγή στη ζωή μας. Το ίαμα βοηθά τα άτομα που δε βρίσκουν νόημα σε ότι συμβαίνει γύρω τους και δυσαρεστημένα χάνουν κάθε κίνητρο για αυτοεκπλήρωση και αναζήτηση εξέλιξης. Η απάθεια τα ωθεί στο να αποσύρονται, μένουν σε στασιμότητα και απραγία.
Η κατάσταση αυτή μπορεί να χαρακτηρίζει ακόμα και ευφυή άτομα που χωρίς κάποιο κίνητρο για δράση, χάνουν τη δύναμη της θέλησής τους και μπαίνουν σε εσωστρέφεια, νιώθοντας ότι τίποτα δεν είναι αντάξιο των δυνατοτήτων τους και ότι όλα είναι μάταια ή πεπερασμένα.
Τα άτομα αυτά συνήθως είναι ήσυχα, δεν τους κάνει καμία διαφορά η μία εναλλακτική ή η άλλη, και αφού δεν μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά τον εαυτό τους, δεν έχουν σημαντική συνδρομή ούτε στα κοινά ή στις οικογενειακές υποθέσεις.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Χρήση: Ρίξτε 3-4 σταγόνες απο κάθε ανθοϊαμα που διαλέχτηκε (μέχρι 6 ιάματα) σε ένα ποτήρι νερό πηγής και πιείτε το αργά.

 

Για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης: Διαλύουμε 3-4 σταγόνες από κάθε ανθοϊαμα που διαλέχτηκε (μέχρι 6 ιάματα) σ’ ένα γυάλινο σκούρο μπουκάλι με σταγονόμετρο που περιέχει 30 ml νερό πηγής και ένα κουταλάκι κονιάκ για συντήρηση.

 

Απο αυτό το μίγμα, ο θεραπευόμενος πίνει 4-5 σταγόνες, 4 φορές ημερησίως και για όσο χρόνο χρειάζεται.